Algemeen:

1. Het aanbod van de producten Top Mobile BV  is vrijblijvend en geschiedt onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de producten. Indien een product niet beschikbaar blijkt en betaling door de consument heeft reeds plaatsgevonden dan heeft de consument de keuze uit een alternatief product of directe terugbetaling. Hierover wordt direct door Top Mobile  met de consument contact opgenomen.

2. Alle prijzen die vermeld zijn op www.topmobile.nl zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

3. Bij Top Mobile BV  kunt u per Vooruitbetaling, iDeal betalen.

  

 

3.1 iDEAL: Hiermee betaal je met je eigen bank, iDEAL is doorgelinkt naar je eigen bank


 

Uw bestelling afhalen op winkel adres :

4. U heeft ook de mogelijkheid om uw bestelde producten af te halen op vaste tijden -op afspraak- (Dinsdag t/m zaterdag tussen 10:00 en 18:00 uur, donderdags tot 21.00 ). Onze adresgegevens kunt u vinden onder het hoofdmenu 'contact'.

 

 

Levering:

5.  Top Mobile levert wereldwijd. De artikelen worden vanuit een centraal punt uit Nederland verzonden.

De levertijden verschillen per land maar wij streven ernaar om binnen Nederland binnen 2 werkdagen geleverd te hebben en buiten Nederland binnen 5 werkdagen.

5.1. De aflevering van uw bestelling gaat via PostNL en volgt,in principe indien het product op voorraad is en voor 17:30 uur besteld wordt, binnen 24 tot 48 uur na ontvangst van uw betaling. Deze levertijd geldt als indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend en Top Mobile is niet aansprakelijk voor eventuele vertraging, verlies of beschadiging door PostNL of DHL.

 

 

 

6. De koper is verplicht de producten te inspecteren en eventuele gebreken direct aan ons te melden. Klachten met betrekking tot orders dienen binnen 7 dagen nadat de goederen de koper heeft bereik, per e-mail, vermeld worden. Artikelen die gekocht zijn via onze web shop kunnen, geruild of geretourneerd worden.

 

- Het retourformulier in uw account op onze website volledig en juist wordt ingevuld.
- Per mail aan ons vermeldt wordt dat u uw bestelling retour doet, met redenopgave.
- Binnen 7 dagen na ontvangst van je bestelling
- Het betalingsbewijs moet bijgevoegd zijn.

Top Mobile  behoudt het recht om retouren te weigeren of om slechts een gedeelte van het bedrag te crediteren, wanneer het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds gebruikt zijn of door schuld anders dan die van

 Top Mobile  of de leverancier van het artikel zijn beschadigd.

De klant krijgt nadat we de items ontvangen hebben, binnen 3 weken het aankoopbedrag minus de verzendkosten van ons terug.
 

Hoe krijg ik mijn geld terug?:

7. Wanneer u de artikelen heeft teruggestuurd, dan krijgt u uw geld terug. Het proces is voor verschillende betaalmethodes anders .

Bij vooruitbetalen en iDeal betalingen vragen wij u uw bankgegevens aan ons door te geven via het retouretiket. Bij vooruitbetalen benodigen wij uw IBAN en BIC. Betalingen via iDeal kunnen wij terugstorten wanneer wij uw rekeningnummer, naam en plaats van de bank hebben ontvangen. De (reeds betaalde) verzendkosten worden niet terugbetaald. Het duurt meestal 3 weken voordat het geld op uw rekening is bijgeschreven.

 

Privacy klantengegevens:

8. Top Mobile  respecteert de privacy van alle gebruikers van zijn site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. U heeft bij ons altijd de mogelijkheid je eigen gegevens te laten wijzigen of verwijderen. We zullen uw persoonlijke gegevens niet ter beschikking stellen aan derden.

9. Indien u vragen of klachten heeft over een product of dienst, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, gelieve per email Info@topmobile.nl

 Antwoord op e-mail zullen zo snel mogelijk beantwoord worden, en uiterlijk binnen 2 werkdagen.


Contact:
Kan ik u telefonische bereiken?
Wij zijn telefonisch bereikbaar onder +31 (0) 6 4444 1000

(maandag tot vrijdag van 09:00 tot 18:00 CET)


www.topmobile.nl